Maia Sandu s-a lansat astăzi în campania electorală. Înconjurată de susținători, premier, miniștri și deputați, candidata desemnată de PAS și-a prezentat programul în scuarul Teatrului de Operă și Balet. Acolo au fost instalate două ecrane uriașe și o scenă, de pe care au răsunat promisiuni.

Publicat:20.09.2024, 20:25

Maia Sandu a fost întâmpinată în scuarul teatrului în aplauzele celor prezenți, la evenimentul de lansare venind susținătorii acesteia, printre care și deputați, șeful legislativului Igor Grosu și premierul Dorin Recean.

Oamenii prezenți țineau în mâini pancarte cu sloganul candidatului, dar și drapele ale Republicii Moldova. Înainte de discursul Maiei Sandu, pe ecranul instalat în scuar a fost difuzat un filmuleț cu momente din activitatea acesteia.

Apoi, Sandu a ținut un discurs de pe scenă, vorbind despre realizările sale din mandatul precedent, punând accent pe negocierile de aderare la UE.

Maia SANDU, CANDIDAT DESEMNAT DE PAS: „Suntem aici pentru ca suntem decisi sa nu avem o soarta mai buna pentru tara noastra, suntem decisi sa nu stam deoparte, pentru ca familiile, varstnicii, drumarii, militarii...sa aiba o viata demnă și în libertate acasă.”

Au urmat un șir de promisiuni, cea mai importantă fiind legată de data de aderare a Moldovei la Uniunea Europeană.

Maia SANDU, CANDIDAT DESEMNAT DE PAS: „Vom pregăti țara pentru aderarea la Uniunea Europeană până în 2030.”

Rând pe rând, mai mulți dintre invitați la eveniment au transmis mesaje de pe scenă, iar la final toți au fost invitați lângă scenă pentru o poză de grup.

Maia sandu, care candideaza pentru al doilea mandat de președinte a țării, va fi cu numarul 2 în buletinul de vot.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.