Parlamentul va gazdui reuniunea Comitetului Parlamentar de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeana. Reuniunea va avea loc marti, 1 noiembrie, si va fi coprezidata de vicepresedintele Parlamentului Mihail Popsoi si europarlamentarul Siegfried Muresan, Presedintele Delegatiei UE la CPA UE-RM.

Ultimul update: 31.10.2022, 09:14 Publicat:31.10.2022, 09:04

Delegatia Parlamentului European se va afla la Chisinau in perioada 31 octombrie - 2 noiembrie si va avea intrevederi cu presedintele Parlamentului, Igor Grosu, presedintele tarii Maia Sandu si prim-ministrul Natalia Gavrilita. 

De asemenea, se vor intalni si cu cu deputatii PAS, dar si cu cei din BCS.

Totodata, sunt planificate intalniri cu ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Nicu Popescu si ministrul Justitiei, Sergiu Litvinenco.

La finalul vizitei, delegatiei Parlamentului European la Chisinau, copresedintii CPA UE-RM, Mihail Popsoi si Siegfried Muresan, vor sustine o conferinta de presa.

CPA RM-UE reprezinta forumul parlamentar al Acordului de Asociere UE – Republica Moldova. Din el fac parte membri numiti atat de de Parlamentul Republicii Moldova, cat si de Parlamentul European, care se intrunesc de doua ori pe an, alternativ la Chisinau si Bruxelles.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.