Primarul din Orhei, Tatiana Cociu, susține că ofițetii CNA nu au găsit nimic la ea în cabinet, în urma percheziților, iar toate aceste acțiuni sunt „presiuni politice” din partea Maiei Sandu. Contactați de PRO TV, responsabilii de la Președinție încă nu ne-au răspuns pentru a veni cu o reacție la cele spuse de Cociu. 

Publicat:11.10.2024, 15:03

„Nu mi se încriminează deocamdată nimic. Procurorii și ofițerii CNA au venit după ora 10:00, nu au găsit nimic, nici în birou, nici în calculatorul de serviciu. Știu că este un scenariu a Maiei Sandu și a PAS. Se apropie alegerile și ei se tem de Blocul „Victoria”, în special de Orhei. Sunt presiuni politice și șantaje”, a spus primarul orașului Orhei.

În această dimineață, ofițerii CNA și procurorii au descins cu percheziții în mai multe cabinete la primăria Orhei într-un dosar pornit pe faptul coruperii pasive și încălcării modului de gestionare a mijloacelor financiare ale partidelor politice.18 funcționari publici printre care primarul și viceprimarul orașului Orhei, arhitectul-șef, agenți constatatori și mai mulți consilieri raionali au fost percheziționați.

În rezultatul perchezițiilor, patru persoane au fost reținute pentru 72 de ore.

Citeste si : Ultima oră. Percheziții la primăria Orhei într-un dosar pornit pe faptul coruperii pasive și încălcării modului de gestionare a mijloacelor financiare ale partidelor politice - FOTO/VIDEO
Citeste si : Imagini de la primăria Orhei, acolo unde mascații de la CNA au descins cu percheziții: „Sunt vizați mai mulți funcționari publici” - FOTO/VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.