Inainte de alegeri, invitat la emisiunea In PROfunzime, Renato Usatii a declarat ca nu-l va sustine pe Igor Dodon in al doilea tur de scrutin. 

Publicat:02.11.2020, 11:13

Intrebat de expertul Stefan Gligor ce trebuie sa se intample, in cazul in care nu trece in turul II, ca sa-l voteze pe Igor Dodon, Renato Usatii spune ca: "Eu am spus clar ca Dodon astazi ne-a facut cunoscuti in toata lumea datorita unul "kuliok" botit. Ce poate sa se intample?! Numai daca sa mor si sa-mi ia la morga mana si cineva sa scrie si sa spuna ca Usatii a semnat declaratia ca-l sustine pe Dodon inca cand era viu." 

Astazi, dupa ce au fost prezentate rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale, Renato Usatii nu a venit cu o reactie. Candidatul Partidului Nostru este pe locul trei, dupa Maia Sandu si Igor Dodon, avand 16,90 %. 

Declaratiile facute de Renato Usatii, la In PROfunzime:

Totodata, in cadrul ultimei runde de dezbateri de la PRO TV, "Eu vreau sa fiu presedinte", intrebat de Lorena Bogza pe cine va sustine in turul II al alegerilor prezidentiale, Renato Usatii a spus ca nu-l va vota pe Igor Dodon. 

Declaratiile facute de Renato Usatii in cadrul dezbaterilor de la PRO TV, de pe data de 28 octombrie: