In aceste momente are loc sedinta de judecata intre PAS si PSRM, privind excluderea spoturilor si pliantelor distribuite de socialisti in care se vorbeste despre dezastrul pe care l-ar provoca Maia Sandu daca ar ajunge presedinte. 

Ultimul update: 13.11.2020, 17:01 Publicat:13.11.2020, 17:01

Revenim cu detalii. 

Sedinta are loc la Judecatoria Centru. 

O campanie de denigrare a Maiei Sandu se desfasoara in forta inaintea turului doi de scrutin. Acum cateva zile, a fost publicat un spot video cu informatii anuntate anterior si de Igor Dodon si despre care Maia Sandu a spus ca sunt falsuri. 

Filmul contine in mare parte informatiile pe care le-a lansat personal Igor Dodon la o conferinta cand a spus ca Sandu va inchide scoli si va lichida raioane, informatii negate de candidata PAS.

Staff-ul lui Sandu a anuntat ca il da in judecata pe Dodon, dar si ca va depune mai multe contestatii la CEC. 

Intre timp in casute postale ale locuitorilor capitalei ajung pliante cu insemnele partidului condus de Maia Sandu si care la fel contin informatii catalogate drept falsuri si speculatii de stafful lui Sandu. 

Pe pliante este scris ca tiparirea acestora a fost achitata din fondul electoral al candidatului la functia de presedinte, Igor Dodon. Expertii PROMO-Lex, care monitorizeaza campania electorala, spun ca aceste actiuni pot fi calificate ca defaimatoare. 

Maia Sandu a anuntat ca va ataca in instanta mai multe posturi care au difuzat un anumit spot denigrator in adresa sa, dar si pe candidatul Igor Dodon pentru raspandirea informatiei false. In replica staff-ul lui Igor Dodon, candidat independent sustinut de socialisti, spune ca ... 

STAFF-ULUI LUI IGOR DODON: “Domnul Igor Dodon este dispus sa discute tezele de campanie direct cu doamna Maia Sandu, in format de dezbateri, cu dovezi si argumente. Ajutati-ne sa o convingem pe doamna Sandu sa nu-i fie frica de dezbateri publice si sa lamurim acolo toate nedumeririle.”

Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp, Telegram sau Skype la numarul 079400508.