Astăzi a avut loc ședința plenară a Parlamentului. La ședința de astăzi au participat 83 de deputați.

Publicat:25.04.2024, 10:24

UPDATE Ședința s-a încheiat.

UPDATE Proiectul de lege pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Franceze cu privire la cooperarea în domeniul apărării, semnat la Paris la 7 martie 2024, sustinut de 56 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege privind organizarea și funcționarea camerelor agricole, susținut în lectura a doua de 57 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege privind organizarea și funcționarea camerelor agricole, susținut în prima lectură de 58 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru ratificarea acordului- cadru de grant între Republica Moldova și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru implementarea măsurilor de eficiență energetică în cadrul proiectului Locuințe publice III, semnat la Chișinău la 26 martie 2024, susținut în lectura a doua de 71 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru ratificarea acordului- cadru de grant între Republica Moldova și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru implementarea măsurilor de eficiență energetică în cadrul proiectului Locuințe publice III, semnat la Chișinău la 26 martie 2024, susținut în prima lectură de 71 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru ratificarea acordului- cadru de împrumut dintre Republica Moldova și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru proiectul Locuințe publice III, semnat la Chișinău la 19 martie 2024, susținut în lectura a doua de 68 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru ratificarea acordului- cadru de împrumut dintre Republica Moldova și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru proiectul Locuințe publice III, semnat la Chișinău la 19 martie 2024, susținut în prima lectură de 69 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru abrogarea articolului 108 din Legea cooperației de consum nr. 1252/2000, susținut în a doua lectură de 57 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 1104/2002 cu privire la Centrul Național Anticorupție, susținut în a doua lectură de 57 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (încadrarea în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală a beneficiarilor de protecție temporară angajați), susținut în a doua lectură de 70 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 209/2016 cu privire la deșeuri,  susținut în a doua lectură de 58 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 123/2023 cu privire la stagii plătite în domeniul public, susținut în a doua lectură de 68 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (în domeniul controlului de stat asupra activității de întreprinzător), susținut în a doua lectură de 57 de deputați.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (în domeniul controlului de stat asupra activității de întreprinzător), susținut în prima lectură de 57 de deputați.

UPDATE Deputații au revenit de la pauză.

UPDATE Se anunță o pauză până la ora 16:30.

UPDATE Audierea Raportului anual de activitate pentru anul 2023 al Instituției Publice Compania ”Teleradio-Moldova” și Raportului privind executarea bugetului furnizorului public național de servicii media Instituția Publică Compania ”Teleradio-Moldova” pentru anul 2023 și Proiectul de hotărâre cu privire la Raportul anual de activitate al Instituției Publice Compania ”Teleradio-Moldova” pentru anul 2023 și Raportul privind executarea bugetului furnizorului public național de servicii media pentru anul 2023, susținut cu votul a 59 deputați.

UPDATE Proiectul de hotărâre cu privire la Raportul de activitate al Consiliului de supraveghere și dezvoltare a Instituției Publice Compania „Teleradio-Moldova” pentru anul 2023, votat de 60 deputați.

UPATE Proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (eficientizarea parcurilor industriale), susținut în prima lectură de 60 de deputați.

UPDATE Se anunță audierile publice privind răspunsul sistemic al statului la cazuri de violență excepțional de grave, de pe 3 aprilie.

UPDATE Minut de reculegere în memoria victimelor foametei.

UPDATE La ședința de astăzi participă 83 de deputați

UPDATE Ședința a început