Atletico Madrid nu va juca in faza eliminatorie din Champions League. Gruparea spaniola a remizat cu Bayer Leverkusen, dupa ce aseara a ratat, in ultimele secunde ale duelului, o lovitura de pedeapsa.

Publicat:27.10.2022, 14:36

La sfarsitul timpului regulamentar, tabela indica 2 la 2. Diaby si Hudson-Odoi au marcat in tricoul lui Bayer Leverkusen, iar Carrasco si Rodrigo de Paul au inscris pentru Atletico Madrid. Ulterior, dupa fluierul final, arbitrul principal a revazut o faza si a acordat un penalty in poarta formatiei germane. Gruparea spaniola, insa, si-a irosit sansa de a smulge victoria. Goalkeeperul Lukas Hradecky a aparat sutul lui Yannick Carrasco, dar a respins gresit mingea. Saul Niguez a lovit cu capul, iar balonul a ajuns in bara transversala a portii si echipele s-au despartit la scor de egalitate.

In schimb, FC Porto a profitat de acest rezultat si a acces in optimile de finala ale Ligii Campionilor. In partida de aseara, echipa portugheza a invins-o cu 4 la 0 pe Club Brugge.

In prezent, Club Brugge si FC Porto se afla pe primele pozitii din grupa. Ambele formatii s-au calificat in play-off-ul din Champions League. Atletico Madrid si Bayer Leverkusen se vor bate pentru un bilet de participare in faza eliminatorie a Ligii Europei.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.