Bronz pentru Moldova la Campionatul Balcanic de volei pe plajă, găzduit în premieră la Chișinău. Perechea formată din Egor Dobcis și Maxim Korsakov a încheiat pe locul 3, câștigând în finala mică echipa similară a Greciei.

Publicat:16.09.2024, 16:21

Băieții noștri au învins cu scorul general de 2 la 0 adversarii din Grecia, în bătălia pentru bronz. În proba masculină, au participat 12 echipe, iar la fete – nouă. În fiecare dintre probe, Moldova a fost reprezentată de câte patru perechi. 

Pe lângă Dobcis și Korsakov, care au ocupat locul trei, la băieți, Timofei Kisleakov și Maxim Voleanin s-au clasat pe poziția a cincea, la fel ca duetul feminin Ana Nikolaev și Iulia Pavlova. 

Aurul, în ambele probe, le-a revenit echipelor din Turcia. Campionatul Balcanic de volei pe plajă a fost găzduit de arena FMF din parcul La Izvor și este cea mai importantă competiție de volei organizată vreodată în țara noastră.  

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.