Campioana Moldovei, Petrocub Hîncești, nu poate câștiga a doua etapă la rând în Super Ligă. Elevii lui Andrei Martin au fost învinși de FC Bălți, care a urcat pe locul secund, la trei puncte de lidera, Sheriff Tiraspol.

Publicat:16.09.2024, 16:28

Partida de la Bălți a avut loc aseară, chiar dacă terenul era plin de băltoace. Gazdele s-au adaptat mai bine la condiții și au avut cea mai mare ocazie a primei reprize. FC Bălți a deschis scorul în minutul 51, când Andrezinho a punctat din penalty. La una dintre următoarele faze, Obekop a făcut 2 la 0, după cursa superbă a lui Vadim Yakovlev.

Petrocub a avut forță doar pentru un gol, Dumitru Demian fiind autorul reușitei. Campioana Moldovei a cedat cu 1 la 2 și are doar 7 puncte în cinci meciuri ale sezonului.

Andrei MARTIN, ANTRENOR „PETROCUB HÎNCEȘTI”:  „În aceste condiții este foarte greu să vorbești despre fotbal. Ar fi trebuit să ne gândim mai mult la alte lucruri, să nu greșim. În astfel de meciuri e foarte important să nu greșești. ”

Veaceslav RUSNAC, ANTRENOR „FC BĂLȚI”:  „Niciodată nu am câștigat în fața lor în istorie. Prima dată am câștigat și ne bucurăm foarte mult.  ”

FC Bălți a jucat 6 meciuri și a acumulat 13 puncte, aflându-se surprinzător pe locul doi în campionat. Lidera tabelei, cu 16 puncte este Sheriff. Echipa de la Tiraspol s-a distrat în partida cu Florești, câștigând cu 4 la 0. Yade, Allach și Akanbi au marcat în prima repriză, iar Abou Outtara a stabilit scorul final în minutul 76.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.