În celelalte bătălii de aseară s-au înscris cel puțin trei goluri în fiecare meci. Cea mai spectaculoasă a fost partida dintre Celtic și Slovan Bratislava, scoțienii câștigând categoric.

Publicat:19.09.2024, 20:18

Celtic s-a distrat în partida de la  Glasgow. Scoțienii conduceau la pauză cu 1 la 0. În primele 10 minute ale actului secund, Celtic a înscris de alte două ori, iar în minutul 60 Slovan a bifat golul de onoare prin Wimmer. Pe final, Maeda și Idah au stabilit scorul umilitor de 5 la 1 pentru Celtic.

În paralel, Borussia Dortmund s-a chinuit în    Belgia, unde a dat peste Club Brugge. Finalista ediției trecute a deblocat tabela de scor în minutul 76 prin Jamie Bynoe-Gittens, care în scurt timp și-a completat dubla.

Guirassy a stabilit scorul final de 3 la 0 în prelungiri de la 11 metri, acesta fiind primul gol al atacantului în tricoul viespilor. 

Și Sparta Praga a învins ieri cu 3 la 0. Cehii au lăsat fără replică gruparea austriacă Salzburg. Liga Campionilor continuă în această seară cu ultimele șase dueluri ale primei etape. FC Barcelona va juca în deplasare cu AS Monaco, Atletico Madrid se va bate cu RB Leipzig, iar Atalanta va găzdui meciul cu Arsenal Londra.