Clubul Manchester United, urmatorul adversar al formatiei Sheriff Tiraspol in grupele Ligii Europei, a obtinut o victorie importanta in Premier League. Formatia condusa de Erik ten Hag s-a impus in duelul cu Tottenham Hotspur.

Publicat:20.10.2022, 15:03

Brazilianul Fred a deblocat tabela in debutul actului secund al meciului. Mijlocasul a sutat de la distanta, iar balonul a fost deviat in poarta adversa de catre un fundas legitimat la Tottenham Hotspur. Cateva faze mai tarziu, Manchester United si-a dublat avantajul prin Brunos Fernandes. Portughezul a stabilit scorul final de 2 la 0.

Si FC Liverpool a inregistrat aseara o victorie. Gruparea condusa de Jurgen Klopp a invins-o, cu 1 la 0, pe West Ham United. Darwin Nunez a fost autorul unicului gol.

Cu un succes minim s-a ales si Newcastle, care s-a impus in batalia cu Everton. Miguel Almiron a facut diferenta de scor.

In prezent, Tottenham se afla pe a treia treapta in tabela din Premier League. Manchester United ocupa locul cinci, fiind urmata de Newcastle si FC Liverpool. Formatiile West Ham si Everton sunt in partea secunda a clasamentului.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.