Tottenham s-a salvat de o eliminare rușinoasă în Cupa Ligii din Anglia aproape de sfârșitul partidei cu o echipă din liga secundă. Londonezii au fost conduși până în minutul 88, dar au revenit și merg mai departe.

Publicat:19.09.2024, 17:08

Chiar dacă a ținut mingea mai mult, Tottenham Hotspur a avut o prestație ștearsă în prima repriză, Coventry City fiind echipa cu mai multe ocazii periculoase. Clubul din liga a doua a dat lovitura în minutul 63, când Brandon Thomas-Asante a încheiat un atac în viteză la limita offide-ului. Tottenham s-a trezit târziu, dar a reușit să se salveze. Djed Spence a marcat din careu în minutul 88, iar în al doilea minut de prelungire Brennan Johnson a fost servit perfect de Rodrigo Bentancur, galezul marcând golul victoriei.

Așadar, Tottenham s-a calificat cu mari emoții în optimile Cupei Ligii Angliei, unde ieri a acces și Brighton. Pescărușii au trecut cu 3 la 2 de Wolverhampton. Echipele își vor afla adversarii din următoarea rundă după tragerea la sorți, partidele din optimi urmând să aibă loc la sfârșitul lunii viitoare.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.