Dupa 15 victorii consecutive in Divizia Nationala, campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a suferit prima infrangere in noua stagiune. Viespile nu au rezistat in fata echipei de pe locul secund, Petrocub Hancesti, si au pierdut cu o diferenta minima, scor 0 la 1.

Publicat:02.11.2020, 13:24

Singura reusita a meciului si, totodata, golul victorios pentru jucatorii lui Petrocub a fost semnata de Alexandru Bejan. Mijlocasul in varsta de 24 de ani si-a trecut numele pe lista marcatorilor cu un sut din interiorul careului. Gratie acestui rezultat, fotbalistii din Hancesti au scurtat din diferenta in clasamentul general si, in prezent, se afla la sase puncte distanta de Sheriff Tiraspol, care are cu un meci mai putin disputat. Intr-un alt duel al serii, gruparea Sfantul Gheorghe a obtinut o victorie fara drept de apel, scor 4 la 0, in fata nou-promovatei, Dacia-Buiucani. In prima repriza, fotbalistii din Suruceni au reusit sa marcheze trei goluri, care au fost realizate de Roman Volkov, Aliyu Adam si Yevhen Smirnov.

Iar in repriza secunda a iesit in evidenta Mihail Ghecev, care a trimis balonul in plasa adversa dupa o combinatie perfecta a coechipierilor sai.

Astfel, Sfantul Gheorghe este pe locul patru in clasament, cu 33 de puncte acumulate dupa 16 partide disputate. In timp ce Dacia-Buiucani este pe treapta inferioara, la 12 lungimi diferenta.