După o primă zi în care a plouat cu goluri, Liga Campionilor a fost săracă în reușite ieri. Două dueluri printre, printre care și cel dintre Manchester City și Inter Milano, s-au încheiat cu scorul de 0 la 0, iar la partida dintre PSG și Girona s-a marcat o singură dată pe final.  

Publicat:19.09.2024, 20:21

Manchester City și Inter Milano s-au întâlnit pe Etihad Stadium în cel mai așteptat duel al serii. Reeditarea finalei din 2023, când cetățenii s-au impus cu 1 la 0, a fost săracă în goluri, dar a avut multe faze periculoase. Britanicii au avut o ușoară superioritate la capitolul posesie, dar Inter a răspuns tăios pe contraatac. S-a încheiat 0 la 0, deși neamțul Ilkay Gundogan a avut două șanse imense în minutele 89 și 90+4.  

Și meciul dintre Bologna și Shakhtar Donetsk a avut același scor final. Italienii au creat ceva mai mult, dar cea mai mare ocazie le-a aparținut ucrainenilor. Georgiy Sudakov nu a marcat din penalty în prima repriză.

Se îndrepta spre un 0 la 0 sec și partida de la Paris, dintre PSG și Girona. Francezii au ratat cât pentru câteva meciuri, dar în minutul 90, portarul ibericilor, Gazzaniga a gafat copilărește, oferind în dar golul victoriei pentru PSG. Echipa pregătită de Luis Enrique va juca în etapa a doua cu Arsenal Londra, iar Girona va da piept cu Feyenoord.