Germania s-a impus în fața Danemarcei, scor 2-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European 2024, scrie sport.ro.

Publicat:30.06.2024, 00:39

Min. 90+2: GOL anulat Germaniei! Florian Wirtz trimite mingea în poartă după un atac în viteză al nemților, însă reușita este anulată pentru poziție afară din joc.

Min. 68: GOOOL Germania! Nico Schlotterbeck l-a găsit foarte bine pe Jamal Musiala, care a accelerat spre poarta lui Schmeichel și l-a învins cu un șut la colțul lung.

Min. 59: Ocazie pentru Germania! Kai Havertz face o preluare excelentă și pleacă în viteză spre poarta lui Schmeichel, însă trimite pe lângă poartă.

Min. 53: GOOOL Germania! Kai Havertz a executat perfect lovitura de pedeapsă și a deschis scorul.

Min. 52: Penalty pentru Germania! Joachim Andersen a comis henț în careu, iar centralul a arătat punctul cu var după consultarea arbitrajului video.

Min. 48: GOL anulat Danemarcei! Joachim Andersen a marcat după o fază fixă, însă golul a fost anulat după intervenția VAR pentru poziție afară din joc.

Min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 45: Ocazie pentru Danemarca! Delaney a avansat cu mingea la picior, apoi a trimis în fața porții pentru Hojlund, însă Neuer a ieșit foarte bine din poartă și l-a blocat.

Min. 37: Ocazie uriașă pentru Germania! Kai Havertz a reluat periculos cu capul, însă Kasper Schmeichel a intervenit salvator.

Min. 36: Partida a fost reluată după o pauză de aproximativ 15 minute, cauzată de ploaia torențială care s-a abătut peste Dortmund.

Min. 35: Meci suspendat! Jocul a fost întrerupt din cauza condițiilor meteo neprielnice de la Dortmund. După două minute în care au așteptat pe teren, fotbaliștii au fost trimiși la cabine.

Min. 24: Ocazie pentru Danemarca! Christian Eriksen a recuperat un balon în marginea careului de 16 metri, apoi i-a pasat lui Maehle, care a șutat în forță la colțul scurt, însă a trimis pe lângă poartă.

Min. 11: Ocazie pentru Germania! Kai Havertz este angajat în adâncime și șutează din prima din interiorul careului de 16 metri, însă portarul danez este la post și respinge în corner.

Min. 4: GOOOL Germania! Nico Schlotterbeck a marcat, însă golul a fost anulat după intervenția VAR pentru fault în atac.

Min. 4: GOOOL Germania! Nico Schlotterbeck a marcat, însă golul a fost anulat după intervenția VAR pentru fault în atac.