Formația Manchester United nu este calificată în Liga Campionilor, așa că aseară s-a distrat pe cinste în Cupa Ligii Angliei. Diavolii roșii au spulberat o echipă din liga a treia, marcând șapte goluri.

Publicat:18.09.2024, 21:53

Manchester United nu a avut milă de formația Barnsley. Marcus Rashford a înscris primul gol al diavolilor roșii în minutul 16, după pasa lungă a lui Garnacho. Ulterior, brazilianul Antony, ținta glumelor la United, a transformat un penalty, marcând primul său gol din martie. Înainte de pauză, Rashford i-a întors pasa de gol lui Garnacho, care a făcut 3 la 0.  

În partea a doua, Alejandro Garnacho i-a mai oferit un assist lui Rashford și a înscris, la rândul său, din pasa lui Christian Eriksen. Danezul cu un defibrilator cardiac implantat a semnat și el dubla, la fel ca Rashford și Garnacho. Eriksen a marcat în ambele cazuri, după ce a primit mingea de la căpitanul Bruno Fernandes.

United s-a calificat în optimile Cupei Ligii, unde a ajuns neașteptat și Preston. Echipa din eșalonul secund a trecut de Fulham, care evoluează în Premier League. Preston a învins cu 16 la 15, la penalty-uri, fiind consemnată cea mai lungă serie de departajare din istoria turneului.