Fotbaliștii moldoveni Serafim Cojocari și Denis Rusu au fost eroii echipei lor în a doua ligă a României. Cojocari a marcat golul victoriei, iar Denis Rusu a apărat un penalty, Unirea Slobozia câștigând meciul.

Publicat:27.04.2024, 20:23

Serafim Cojocari a deblocat tabela de scor în minutul 4, reluând mingea din fața porții, după faza creată de un coechipier. 

Pentru fotbalistul de 23 de ani este primul gol în tricoul celor de la Unirea Slobozia, unde a jucat 25 de partide. Cojocari a fost unul dintre eroii confruntării câștigate de echipa sa cu 1 la 0 în fața celor de la Csikszereda. 

Un alt fotbalist moldovean care s-a remarcat decisiv este Denis Rusu. Goalkeeper-ul a apărat un penalty, păstrând poarta intactă. Unirea este lidera ligii secunde din România și și-a asigurat promovarea în prima divizie, încă în etapa trecută. Clubul din Slobozia va juca pentru prima dată în istorie în eșalonul superior.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.