Jose Mourinho a debutat cu o victorie pe banca lui Fenerbahce. Turcii au bătut cu 2 la 1 gruparea română Petrolul Ploiești.

Publicat:29.06.2024, 19:11

Petrolul Ploiești a terminat cu o înfrângere cantonamentul din Turcia, într-un amical disputat contra celor de la Fenerbache. La primul meci pe banca turcilor, Jose Mourinho a aliniat un prim 11 plin de jucători valoroși, iar formația din Superliga românească a pierdut cu scorul de 1 la 2, după ce a condus pe tabelă. Înainte de disputarea acestui meci de pregătire contra turcilor de la Fenerbache, Jose Mourinho și Mehmet Topal, actualul tehnician de la Petrolul s-au întâlnit și au petrecut câteva momente împreună.

Tehnicianul lusitan i-a oferit noului antrenor al celor de la Petrolul Ploiești un tricou al clubului turc semnat de către acesta, pe care era imprimat numele său. Fostul internațional turc nu a rămas dator și i-a dat lui Jose Mourinho tricoul oficial al echipei din România, cu ocazia sărbătoririi centenarului în acest an. Mehmet Topal a semnat un contract cu lupii galbeni valabil până în anul 2027.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.