LeBron și Bronny James au rescris istoria în NBA. Cei doi au împărțit terenul în ziua deschiderii și au devenit primul duo, tată-fiu, care a împărțit terenul într-un meci oficial al turneului.

Publicat:23.10.2024, 22:26

LeBron James, în vârstă de 39 de ani, și fiul său, debutantul Bronny James de 20 de ani, s-au aflat împreună pe teren cu patru minute înainte de pauza meciului de deschidere a sezonului dintre Los Angeles Lakers și Minnesota Timberwolves. Cei 20 de mii de fani prezenți pe arena din Los Angeles au ovaționat acest moment important, într-un meci în care LeBron James a egalat și recordul de prezență de 22 de sezoane deținut de Vince Carter.

King James a făcut parte din cinciul de start al lui Lakers și, după una dintre pauzele sale pe bancă, antrenorul JJ Redick l-a trimis înapoi pe teren alături de Bronny, lăsând o imagine pentru istoria ligii nord-americane de baschet. La un moment dat s-a auzit și transmisia televizată, unde LeBron James și-a încurajat fiul.

În primul rând, în tribune se aflau soția lui LeBron James, Savannah, și ceilalți doi copii ai lor, Bryce de 17 ani, și Zhuri, care și-a sărbătorit ieri cea de-a 10-a aniversare. LeBron James, cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA, și-a exprimat întotdeauna dorința de a împărți vestiarul cu fiul său, Bronny, care și-a făcut astfel debutul oficial în NBA. În primele trei minute de joc înainte de pauză, Bronny a ratat ambele aruncări și a recuperat o singură minge.

La final, scorul a fost 110 la 103 în favoarea californienilor, care au astfel un start bun de sezon.