Inter 3-1 Sheriff. Corenrul rezultat e executat in careu si Stefan de Vrij (Inter) baga mingea in poarta dupa devierea lui Denzel Dumfries . 3:1.

Publicat:19.10.2021, 22:02

Min. 90+4: Arbitrul fluiera pentru ultima data incheind meciul.

Min. 90+3: Aleksandar Kolarov (Inter) trimite o centrare, dar unul dintre jucatorii fundasi intervine si intercepteaza.

Min. 90+3: Lautaro Martinez (Inter) a avut o sansa imensa. El a sutat de la o distanta medie. Sutul puternic din voleu a fost directionat sub bara transversala, dar Dumitru Celeadnic a fost atent si reuseste o interventie remarcabila! Mingea a trecut de linia portii. Inter primeste lovitura de corner.

Min. 90+3: Inter leaga o serie de pase scurte.

Min. 90+1: O faza buna ajuta pe Stefano Sensi (Inter), dar el trimite balonul cu mult pe langa bara dreapta.

Min. 90: De la margine s-au aratat 3 minute de prelungiri.

Min. 90: Yuriy Vernydub a decis sa-l schimbe pe Adama Traore cu Serafim Cojocari (S. Tiraspol).

Min. 88: Maxim Cojocaru (S. Tiraspol) incaseaza un cartonas galben. Arbitrul nu l-a iertat.

Min. 85:Acum vine schimbarea. Ivan Perisic se poate odihni pentru ca este schimbat cu Aleksandar Kolarov (Inter).

Min. 85: Simone Inzaghi a decis sa introduca forte proaspete si il inlocuieste pe Marcelo Brozovic cu Stefano Sensi (Inter) .

Min. 84: Se pregateste o schimbare. Dimitrios Kolovos paraseste terenul de joc si Maxim Cojocaru (S. Tiraspol) intra din postura de rezerva.

Min. 84: Lautaro Martinez (Inter) a irosit o sansa foarte buna! Ajunge la o minge respinsa dar aceasta loveste bara transversala.

Min. 84: Defensiva nu a vrut sa lase aceasta faza sa continue. Pentru aceasta au intervenit cu o miscare decisiva pentru a bloca sutul trimis de la o distanta medie de Lautaro Martinez (Inter).

Min. 78: Danilo Arboleda (S. Tiraspol) a luat-o pe cont propriu dar nu reuseste sa creeze o ocazie deoarece este oprit de un adversar.

Min. 75: Arbitrul acorda timp pentru o schimbare. Arturo Vidal (Inter) va fi inlocuita de Roberto Gagliardini.

Min. 75: Schimbare. Alexis Sanchez (Inter) primeste acceptul din partea arbitrului si acum poate sa intre pe teren dupa ce Edin Dzeko a iesit.

Min. 75: Ivan Perisic (Inter) nu reuseste sa trimita o pasa in careu si apararea indeparteaza pericolul.

Min. 74: Marcelo Brozovic (Inter) executa o lovitura de la colt si trimite mingea intre jucatorii ingramaditi in interiorul careului de pedeapsa, dar unul dintre fundasi respinge balonul la siguranta.

Min. 73: Lautaro Martinez (Inter) alearga spre o minge buna trimisa in careu si suteaza puternic din prima, dar un fundas reuseste cumva sa se interpuna si sa blocheze. Mingea iese din joc si este corner. Inter poate sa continua faza de atac.

Min. 67: Gol! Stefan de Vrij (Inter) plaseaza mingea peste portar!

Min. 66: Ivan Perisic (Inter) a irosit o sansa buna . El trimite o pasa finala imprecisa in interiorul careului, care este blocata de defensiva adversa. Inter castiga un corner.

Min. 65: S. Tiraspol executa un corner scurt in loc sa trimita balonul in zona de pedeapsa.

Min. 63: Marcelo Brozovic (Inter) se pregateste pentru a executa o lovitura de la colt.

Min. 63: Ivan Perisic (Inter) trimite o pasa decisiva de la marginea careului. Unul dintre fundasi reactioneaza in ultimul moment si blocheaza incercarea. Inter forteaza un corner. Membrii echipei sunt trimisi in careu.

Min. 62: Danny Makkelie fluiera. Cine va fi penalizat? Arturo Vidal (Inter) - fault in atac pentru forta disproportionata.

Min. 59: Gol! Datorita lui Arturo Vidal (Inter).

Min. 57: Ivan Perisic (Inter) primeste o pasa decenta in careu si trimite cu efect spre poarta, dar mingea loveste exteriorul stalpului stang si iese afara.

Min. 56: O ratare incredibila! Denzel Dumfries (Inter) reactioneaza superb si preia o minge respinsa, dar trimite mingea mult peste transversala.

Min. 55: Simone Inzaghi pregateste o schimbare.Federico Dimarco este inlocuit de Alessandro Bastoni (Inter).

Min. 53: Sebastien Thill (S. Tiraspol) transforma efortul sau intr-un gol!

Min. 51: Federico Dimarco (Inter) este avertizat de arbitru.

Min. 50: Federico Dimarco (Inter) a gasit ceva spatiu pentru a trimite o pasa lobata, dar faza nu a iesit asa cum s-a asteptat deoarece nici unul dintre coechipierii sai nu au reusit sa preia balonul si asa efortul a fost degeaba. Mingea a iesit de pe teren si este un aut de poarta pentru S. Tiraspol.

Min. 48: O faza buna a lui Bruno Felipe (S. Tiraspol) se sfarseste cu un sut pe jos de la marginea careului pe centrul portii, dar Samir Handanovic e atent si intervine confortabil.

Min. 48: Ivan Perisic (Inter) Alearga spre poarta dar fundasul advers are o interventie buna si pune capat atacului.

Min. 46: Schibare la pauza. Yuriy Vernydub decide sa faca o schimbare. Frank Castaneda iese si intra Stjepan Radeljic (S. Tiraspol).

Min. 45+1: Arbitrul fluiera si ambele echipe se indreapta spre vestiare. S-a terminat prima repriza.

Min. 45 Lovitura de la colt. Federico Dimarco (Inter) va centra mingea.

Min. 45: Denzel Dumfries (Inter) incearca sa il gaseasca pe coechipierul sau cu o pasa din afara careului, dar defensiva adversa reactioneaza rapid si respinge atacul. Arbitrul principal si unul dintre asistenti semnalizeaza o lovitura de colt. Cornerul va fi executat de echipa Inter.

 

Min. 44: Cornerului executat de Federico Dimarco (Inter) ii lipseste acuratetea fiind prea puternic. Mingea iese in afara terenuluii si S. Tiraspol are un aut de poarta.

Min. 44: Lovitura de la colt, executata de Federico Dimarco (Inter), nu a amenintat poarta. Balonul paraseste terenul de joc. Inter primeste o lovitura de colt.

Min 43: O sansa uriasa este irosita de Ivan Perisic (Inter), care castiga putin spatiu si trimite un sut puternic de la distanta medie directionat in coltul drept de jos. Din pacate pentru el, Dumitru Celeadnic reuseste o aparare fantastica pentru a respinge incercarea. Inter primeste un corner


Danilo Arboleda (S. Tiraspol) si Gustavo Dulanto joaca un tiki-taka rapid pentru a trece de doi fundasi si isi continua actiune la marginea terenului.

Min. 38: Denzel Dumfries (Inter) incearca sa ajunga la o minge trimisa in adancime, dar e prea lunga.

Min. 35: Gol! Edin Dzeko (Inter) a reusit sa trimita mingea pe langa portar!

Min. 34: Hent a lui Edmund Addo (S. Tiraspol). Lovitura libera. Inter probabil va incerca sa trimita mingea mai aproape de poarta adversa.

Min. 34: Dintr-o lovitura de colt Federico Dimarco (Inter) arunca o centrare in interiorul careului, dar defensiva respinge balonul.

Min. 34: Ivan Perisic (Inter) incearca sa-i gaseasca capul unui coechipier de al sau cu o centrare promitatoare in interiorul careului. Din pacate pentru el, defensiva adversa se inalta peste atacanti si resping amenintarea periculoasa. Inter primeste o lovitura de la coltul terenului. Arbitrul principal si unul dintre asistenti arata spre steagul de corner.

Min. 32: Inter joaca un fotbal frumos pasand de la jucator la jucator.

Min. 30: Un corner este executat de Frank Castaneda (S. Tiraspol), dar defensiva este alerta si reuseste sa respinga mingea.

Min. 30: Dimitrios Kolovos (S. Tiraspol) patrunde in interiorul careului in timp ce controleaza excelent balonul, dar incercarea de a inscrie este blocata. Mingea a parasit suprafata de joc. S. Tiraspol castiga o lovitura de colt.

Min. 29: Denzel Dumfries (Inter) primeste o pasa si rateaza o sansa uriasa, sutul sau din zona de pedeapsa trece cu cativa centimetri pe langa bara din partea dreapta.

Min. 28: Lovitura libera este executata de Federico Dimarco (Inter), dar mingea este respinsa.

Min. 26: O atingere excelenta reusita de Nicolo Barella (Inter)! El preia o pasa precisa la marginea careului si rateaza cu un sut ce se duce cu mult peste transversala. Ce rusine!

Min. 24: Ivan Perisic (Inter) are prea multa agresivitate in atac si sfarseste prin a faulta adversarul.

Min. 22: Federico Dimarco (Inter) a executat lovitura libera dar mingea ajunge in manusile portarului.

Min. 21: Bruno Felipe (S. Tiraspol) are o intrare tare si Danny Makkelie fluiera pentru fault. O lovitura libera este acordata echipei Inter.

Min. 19: O pasa nebuna ajunge cumva la Federico Dimarco (Inter), acesta se concentreaza si suteaza de la distanta medie dar mingea trece putin peste.

Min. 18: O pasa care desface apararea ajunge in careu la Edin Dzeko (Inter). Fara sa priveasca spre poarta acesta suteaza pe centrul portii, dar Dumitru Celeadnic intervine senzational.

Min. 15: Gustavo Dulanto (S. Tiraspol) castiga duelul aerian cu fundasul si trimite cu capul de langa punctul cu var dupa un corner, dar mingea trece pe langa bara dreapta. Mingea a iesit de pe teren si este un aut de poarta pentru Inter.

Min. 15: Jucatorul advers a intervenit bine si este o lovitura de la colt. Frank Castaneda (S. Tiraspol) este pregatit sa trimita mingea in careu.

Min. 13: Cristiano (S. Tiraspol) incearca o centrare dintr-un lob pentru a-l gasi pe unul dintre coechipierii sai. Defensiva adversa anuleaza pericolul prin interceptarea mingii. S. Tiraspol au sansa sa inscrie dintr-un corner.

Min. 12: Inter forteaza un corner. Adversarul va avea o noua amenintare de atac.

Min. 11: Edin Dzeko (Inter) si Ivan Perisic au incercat sa schimbe intrei ei pase de 2 metri, dar defensiva adversa intervine si intercepteaza mingea. Arbitrul principal arata spre steagul de corner, Inter va executa lovitura de colt.

Min. 9: Federico Dimarco (Inter) a executat o lovitura de la colt, dar nu reuseste sa-l gaseasca pe unul dintre coechipierii sai. Mingea este respinsa usor de defensiva.

Min. 9: Denzel Dumfries (Inter) este primul la recuperare dar sutul sau este blocat. Adversarii au scapat de o situatie foarte grea. Inter beneficiaza de un corner.

Min. 7: Bruno Felipe (S. Tiraspol) trimite un sut de la marginea careului. El nu reuseste sa trimita mingea printre jucatorii care au stat intre el si poarta.

Min. 6: Frank Castaneda trimite o centrare minunata dintr-o lovitura de la colt. Defensiva, insa, functioneaza perfect si respinge mingea, evitand pericolul.

Min. 5: Fernando Costanza (S. Tiraspol) ajunge la capatul unei pase si trage un sut de la marginea careului, dar mingea este blocata de unul dintre fundasii adversi. S. Tiraspol va executa un corner.

Min. 4: O centrare exacta ajunge in centrul careului la Edin Dzeko (Inter), dar lovitura sa de cap trece neamenintator peste.

Min. 1: Coechipierii sai nu trebuia sa sare pentru a ajunge la balonul dintr-o lovitura libera. Federico Dimarco (Inter) a decis sa o execute cu o pasa scurta la coechipierul care statea langa el.

Arbitrul fluiera inceperea meciului.