Dallas Mavericks a reuşit să se mobilizeze și după trei eşecuri consecutive, a obţinut prima sa victorie în finala din NBA. Noaptea trecută Dallas s-a impus pe propriul parchet, cu scorul de 122 la 84, în faţa formaţiei Boston Celtics.

Publicat:15.06.2024, 19:26

Criticat după prestaţiile sale anterioare, starul lui Dallas Mavericks, slovenul Luka Doncic, s-a revanşat noaptea trecută în faţa propriilor suporteri și a fost imperial în meciul 4 al finalei Ligii profesioniste nord-americane de baschet. Doncic a reuşit 29 de puncte şi 5 pase decisive, iar Dallas Mavericks au obținut o victorie categorică cu Boston, scor 122 la 84.

Kyrie Irving a contribuit la rândul său cu 21 de puncte la acest succes, care îi menţine pe texani în lupta pentru trofeu, chiar dacă şansele nu sunt deloc mari, nicio echipă nereuşind să revină de la 0 la 3 în finala NBA. Boston Celtics, învingătoare în primele trei partide ale acestei finale, rămâne în continuare marea favorită şi speră să obţină al 18-lea său titlu de campioană - un record pentru NBA. Acest lucru se poate întâmpla luni seară pe propria arenă, cu ocazia meciului numărul cinci în fața rivalilor de la Dallas Mavericks.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.