Între timp peste ocean, Lionel Messi e în formă mare înainte de Copa America. Messi a reușit o dublă și un assist în amicalul câștigat de Argentina cu Guatemala.

Publicat:15.06.2024, 20:01

La 36 de ani și 355 de zile, Lionel Messi a devenit aseară cel mai bătrân marcator din istoria Argentinei. Messi a marcat o dublă și a dat o pasă decisivă în amicalul cu Guatemala, scor 4 la 1, iar cifrele sale în 2024 sunt extraterestre. În doar 17 meciuri jucate, sud-americanul are 16 goluri și 12 assisturi.

Cu 28 de contribuții la goluri în 17 meciuri jucate în 2024, argentinianul emite pretenții pentru cel mai important trofeu individual, Messi se înscrie astfel cu șanse serioase pentru un al 9-lea Balon de Aur, deși toți credeau că domnia lui s-a încheiat. Cu două reușite ale lui Lionel Messi și Lautaro Martinez, campioana mondială Argentina s-a impus convingător în fața Guatemalei, cu 4 la 1, în ultimul amical înainte de startul Copa America din Statele Unite, unde echipa lui Scaloni are de apărat titlul. 

Cu 15 trofee de Copa America, Argentina va debuta în competiția de anul acesta pe 21 iunie, contra Canadei. Campioana mondială mai este în grupă cu Peru și Chile și e considerată principala favorită a turneului, în fața Braziliei.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.