Moldoveanul Constantin Burdujel a marcat un gol in poarta clubului Barcelona, in meciul din Liga Campionilor la Futsal. In ciuda acestei reusite, echipa jucatorului nostru, United Galati, a pierdut in fata campioanei in exercitiu a turneului european.

Publicat:24.11.2022, 21:24

La cateva minute de la fluierul de start, Constantin Burdujel si-a trecut numele pe lista marcatorilor. Moldoveanul a preluat posesia balonului si, cu un sut puternic, a expediat mingea in plasa formatiei Barcelona.

Constantin BURDUJEL, JUCATOR "UNITED GALATI": "Ma bucur ca am marcat. Ma bucur ca eu si echipa am jucat bine. Din pacate, nu am obtinut un scor in favoarea noastra."

In meciul de aseara, United Galati a cedat, cu scorul de 2 la 6, in fata gruparii catalane. Campioana en-titre a facut diferent prin Ortiz, Marcenio, Adolfo si Matheus, care a bifat un hat-trick.

Aceasta a fost prima partida pentru echipa moldoveanului in faza grupelor din Liga Campionilor la Futsal.

Constantin BURDUJEL, JUCATOR "UNITED GALATI": "Acum ne pregatim pentru meciurile urmatoare. Va fi foarte dificil, dar nimic nu este imposibil."

In aceasta seara, United Galati are programat cel de-al doilea duel. Formatia lui Constantin Burdujel se va bate cu detinatoarea titlului de vicecampioana din Croatia.