Naționala Braziliei a învins clar Paraguayul și a obținut prima victorie la Copa America. Starul lui Real Madrid, Vinicius a fost omul meciului. În aceeași grupă Columbia și-a asigurat calificarea în sferturile de finală după ce a reușit a doua victorie.

Publicat:29.06.2024, 20:22

După un start modest, 0 la 0 cu Costa Rica, Brazilia a etalat o cu totul altă atitudine în partida cu Paraguay. Pe stadionul Allegiant din Las Vegas, Nevada meciul a curs într-o singură direcție. Brazilia a irosit o ocazie uriașă de a deschide scorul în minutul 31, când Lucas Paqueta a ratat complet ținta după un penalty. 

Cu toate acestea, atacantul lui West Ham United și-a spălat din păcate câteva minute mai târziu, când pasa sa a destabilizat apărarea paraguayană, iar Vinicius Junior a deschis scorul. A urmat un final de repriză devastator, iar Brazilia a intrat la pauză în avantaj cu 3 la 0. Mai întâi Savio s-a aflat în locul potrivit la momentul potrivit pentru a înscrie primul său gol pentru Brazilia, iar apoi Vinicius a ieșit din nou la rampă, reușind dubla.

După pauză Brazilia nu a mai forțat iar Paraguay a profitat și a redus din diferență prin Alderete. S-a încheiat totuși 4 la 1, după ce brazilienii au mai beneficiat de un penalty în urma unui henț. De această dată Paqueta nu a mai ratat. 
În celălalt meci din grupă, Columbia a reușit o victorie convingătoare cu 3 la 0 în fața naționalei din Costa Rica, obținând a zecea victorie consecutivă. Columbia a dominat toată partida și a înscris prin Luis Diaz, Sanchez și Cordoba.

Columbia e liderul grupei cu 6 puncte, iar la 2 puncte în spate se află Brazilia. Cele două formații se pregătesc să se înfrunte miercuri pentru a decide cine va merge în sferturile de finală în calitate de câștigătoare a Grupei D. În timp ce Paraguay și Costa Rica vor juca doar pentru orgoliu.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.