Naționala Moldovei de fotbal de până la 15 ani a câștigat al doilea meci consecutiv, în cadrul Turneului de Dezvoltare, găzduit de țara noastră. Tricolorii au învins la penalty-uri Armenia, unde portarul nostru a fost marele erou.

Publicat:18.09.2024, 21:12

Reprezentativa Moldovei a fost condusă din minutul 17, dar Alexandru Bocancea a egalat cu o execuție superbă, care a avut o traiectorie neașteptată. Armenia a preluat conducerea, din nou, înainte de pauză, iar Moldova s-a salvat pe final. În minutul 88, Mihai Pușcașu a trimis mingea în plasă.

Elevii lui Nicolae Bunea au smuls victoria cu 5 la 4, la seria loviturilor de departajare. Portarul Octavian Ghiaur, discipol al academiei Dacia Buiucani, care este legitimat în Spania, la Getafe, a fost zidul porții noastre, apărând trei șuturi.

Naționala noastră Under 15 obține a doua victorie la turneul de acasă, după cea contra Andorrei. Moldova trebuie să mai joace în cadrul competiției de dezvoltare UEFA cu echipa similară a Macedoniei de Nord. Partida va avea loc mâine.