Oțelul este cea de-a doua finalistă a Cupei României la fotbal. Gălățenii au eliminat-o pe Universitatea Cluj în urma unei victorii obținute pe final. Penultimul act a fost decis de un autogol.  

Publicat:19.04.2024, 17:15

Oțelul Galați va fi cea care va juca finala Cupei României din acest an, în compania divizionarei secunde Corvinul Hunedoara. Elevii lui Dorinel Munteanu au deschis scorul aseară, în duelul cu Universitatea Cluj, după doar 12 minute, prin Jonathan Cisse, care a reluat cu capul o centrare a moldoveanului Ștefan Bodișteanu.

În ultimul minut al primei reprize, Universitatea Cluj a primit o lovitură de la 11 metri, iar Dan Nistor a restabilit egalitatea. Finalul a fost unul incendiar. Când cele două echipe se pregăteau pentru reprizele suplimentare, Oțelul a trecut în avantaj în minutul 90, după o minge trimisă în propria poartă de Alexandru Chipciu.

Apoi în minutul 90+5, gălățenii au primit și ei un penalti, irosit însă atacantul din Mali, Aly Malle. Oțelul Galați se califică astfel în finala Cupei României, pe care o va disputa pe 15 mai, pe stadionul Municipal din Sibiu, în compania divizionare secunde, Corvinul Hunedoara. Oțelul Galață a mai ajuns în ultimul act al Cupei în 2004, când a fost învinsă de Dinamo București.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.