Real Madrid s-a reabilitat in fata fanilor, dupa esecul suferit in etapa precedenta din campionatul de fotbal al Spaniei. Actuala detinatoare a trofeului a invins-o, pe teren propriu, pe formatia Cadiz.

Publicat:11.11.2022, 18:19

Fotbalistii legitimati la gruparea Real Madrid au trimis de doua ori balonul in plasa celor de la Cadiz. Eder Militao si Toni Kroos au bifat cate o reusita. Echipa condusa de Carlo Ancelotti nu a reusit sa-si lase poarta neatinsa si a incasat un gol pe finalul intalnirii. Lucas Perez a marcat in tricoul oaspetilor, stabilind scorul final de 2 la 1, in favoarea campioanei en-titre.

Iar Valencia a avut parte de prima victorie, dupa cinci meciuri fara succes in campionat. Formatia antrenata de Gennaro Gattuso s-a impus, cu 3 la 0, in duelul cu Real Betis. Almeida, Guillamon si Kluivert au facut diferenta de scor.

In prezent, Real Madrid ocupa treapta secunda in tabela din Spania, avand cu doua puncte mai putin decat lidera FC Barcelona. Real Betis se afla pe locul sase, iar Valencia se claseaza pe a zecea pozitie. Formatia Cadiz este in zona retrogradarii.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.