Iar pe tabloul feminin, România a rămas cu o singură reprezentantă a turneului din capitala Spaniei. Sorana Cîrstea a pierdut categoric în turul trei meciul împotriva liderei ierarhiei mondiale, Iga Swiatek. În competiție continuă doar Jaqueline Cristian.

Publicat:27.04.2024, 20:29

Jaqueline Cristian a reușit un meci mare în turul doi. Românca de pe locul 73 WTA a eliminat o fostă campioană de Grand Slam, Barbora Krejcikova. Tenismena din Cehia câștigase primul set cu 6 la 2, dar Cristian a revenit superb, a câștigat actul secund la 0, iar în decisiv s-a impus cu 6 la 2.

Jaqueline Cristian este singura româncă rămasă în concurs, după ce azi Sorana Cîrstea a cedat fără drept de apel în fața Igai Swiatek. Poloneza, cotată cu cele mai bune șanse la câștigarea titlului, a reușit un dublu 6 la 1.

Lidera clasamentului feminin va juca în optimile de la Madrid cu o reprezentantă a gazdelor, Sarra Sorribes Tormo. Iberica a eliminat-o neașteptat pe bielorusa Viktoria Azarenka. Swiatek și Tormo se vor duela luni în primul meci al zilei.  

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.