Cristiano Ronaldo îi sărăcește pe cei la Juventus cu 10 milioane de euro. Lusitanul a câştigat procesul împotriva grupării torineze, iar clubul este obligat să îi plătească portughezului aproape 10 milioane de euro, sumă ce reprezință salarii restante, care nu au fost plătite în timpul pandemiei, dar și dobânzi.

Publicat:18.04.2024, 20:25

Cristiano Ronaldo ceruse iniţial 19,5 milioane de euro, adică trei luni de salariu. Juventus era deja pregătită pentru o astfel de hotărâre și își făcuse provizii, dar această plată va avea totuși consecințe asupra bugetului clubului care nu participă în acest sezon în competițiile europene. 

Ronaldo, în vârstă de 39 de ani a evoluat pentru Juventus între 2018 şi 2021, înainte ca parteneriatul să se încheie în condiţii neplăcute şi ca el să se transfere la Manchester United. În prezent, starul portughez joacă la Al Nassr în Arabia Saudită și este golgheterul echipei, cu 29 de goluri în 25 de partide.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.