Fiica deputatei Violeta Ivanov, care a ajuns in atentia opiniei publice dupa ce a aparut in poze cu genti, haine si masini lux, este, de fapt, proprietara terenului pe care parintii ei si-au ridicat o casa de lux. Ziarul de Garda scrie ca familia Violetei Ivanov gestioneaza 2 terenuri in Chisinau, folosite ca parcari, pe care le inchiriaza de la primarie cu doar 20 de lei pe zi. Fostul deputat comunist a refuzat sa comenteze astazi informatiile, mentionand ca totul ar face parte dintr-o campanie de denigrare la adresa sa.

Publicat:08.04.2016, 07:09

Violeta IVANOV, DEPUTAT NEAFILIAT ”Vreau sa va rog pe dvs si sa va transmit, sa rog pe cei care va dau comanda sa faceti atare stiri, pt a face posibilul a dezinforma publicul, a-mi stirbi imaginea, a ma murdari, comanda respectiva este de nerealizat.”

 
Ziarul de Garda scrie astazi ca familia Ivanov isi construieste o casa cu 2 nivele in sectorul Buiucani al capitalei, iar terenul pe care se inalta aceasta, i-ar apartine fiicei deputatei Ivanov, Margarita. Violeta Ivanov a declarat o casa de 66 metri patrati si un apartament de 73 de metri patrati. In plus, Ziarul de Garda scrie ca familia sa gestioneaza 2 terenuri in Chisinau, folosite ca parcari, pe care le inchiriaza de la primarie cu doar 20 de lei pe zi.

Violeta IVANOV, DEPUTAT NEAFILIAT ”Am fost ministru, am fost verificata, controlata, sa nu credeti ca cumva va fi posibil sa se lipeasca de mine murdaria. De mine muradria nu se lipseste. Tot ce am e scris in declaratia de avere. Murdaria de mine nu se lipeste.”

Violeta Ivanov a ajuns deputat in 2009, pe listele PCRM, iar ulterior a fost si lider de fractiune in parlament. Ea face parte din cei 14 deputati comunisti care la sfarsitul lunii decembrie au anuntat ca parasesc PCRM, iar in ianuarie au votat, impreuna cu PD, PL si cativa fosti liberal-democrati, guvernul Filip.