Tanara de 20 de ani gasita moarta ieri intr-un sant de la Razeni ar fi fost ucisa de catre tatal copilului sau. Cel putin asta sustine politia care l-a retinut pe suspect. Acesta le-a povestit oamenilor legii ca sambata seara a avut o criza de gelozie, a batut-o si a lasat-o sa zaca acolo. De ceva timp cei doi nu se mai intelgeau saptamana trecuta, tanara plecase de-acasa la bunicii sai.

Publicat:23.01.2017, 14:52

COLEGA: "Ei s-au certat si ea in ultima saptamana nu locuia acasa. Ea se ducea pe drumul acesta si trebuia sa ajunga la bunici." 

Tatiana NASTAS, REPORTER PRO TV: "Colegele de munca ale tinerei spun ca aceasta trebuia sa mearga pe jos in jur de doi kilometri pana acasa. Sambata seara insa ea nu a ajuns nici la jumatatea drumului." 

"Dupa 600 de metri in cale i-a iesit concubinul. Furios acesta a inceput sa o bata fara mila si a lasat-o sa zaca aici in acest santul de pe marginea drumului." 

Iubitul femeii era din cale-afara de gelos si orice barbat care ii calca pragul era pentru el un potential rival, asa ca nu e prima data cand femeia ar fi fost batuta, spun rudele.

Desi in ultima perioada cei doi se certau tot mai des, nimeni nu s-a asteptat ca barbatul sa-si ucida iubita cu care are un copil de numai 2 ani si 8 luni. 

MAMA: "Noi stiam ce se intampla, dar ne gandeam ca is tineri, sa nu distrugem familia, copilul sa creasca cu ambii parinti. El se folosea de copil si ii spunea ca o sa i-l ia, iar ea nu putea lasa copilul." 

Suspectul se afla acum in custodia politiei fiind retinut pentru 72 de ore. Oamenii legii spun ca barbatul si-a recunoscut partial vina si ca exista probe directe care l-ar incrimina. Daca va fi gasit vinovat, el si-ar putea petrece urmatorii 15 ani dupa gratii.

Femeia a fost a fost aseara de catre trecator, fara suflare si plina de rani intr-un sant, pe marginea drumului. Tanara era vanzatoare la un magazin din marginea satului Razeni. Rezultatele expertizei medico-legale urmeaza sa arate cauzele exacte ale decesului.