Cel putin 17 oameni au murit iar peste 120 au fost raniti dupa ce un tren a deraiat de pe sine. Accidentul s-a produs azi in estul Taiwanului iar cauza acestuia nu este clara deocamdata. Autoritatile continua operatiunile de salvare, spunand ca numarul victimelor ar putea creste.

Ultimul update: 21.10.2018, 18:31 Publicat:21.10.2018, 14:13

Totul s-a intamplat intr-un oras din estul Taiwanului. Locomotiva trenului a deraiat de pe sine, intr-o curba, si s-a lovit intr-un stalp de ciment, care a fost pe jumatate doborat. Din cele opt vagoane, cinci s-au rasturnat. Presa straina anunta ca cel putin 18 oameni au murit in urma impactului, iar peste 120 au fost raniti, din totalul de 310 pasageri de la bord. Autoritatile nu exclud insa ca numarul victimelor ar putea sa creasca. 

Ranitii au fost transportati la mai multe spitale din apropiere, iar salvatorii continua operatiunile de evacuare a celor ramasi prinsi in interiorul vagoanelor.  Unii experti spun ca numarul victimelor ar fi atat de mare din motiv ca pasagerii nu obisnuiesc sa-si puna centurile de siguranta cand calatoresc cu trenul. Cauza accidentului nu se cunoaste deocamdata, iar guvernul anunta ca a fost pornita o ancheta.