Zaria e experta meciurilor cu favoritele la titlu din acest sezon. Dupa Sheriff si Zimbru, ieri baltenii au trecut si de Dacia Chisinau. Lidera campionatului, Sheriff Tiraspol, nu si-a permis pasul gresit cu Academia, iar Zimbru a reusit o victorie la limita cu Dinamo-Auto.

Publicat:18.09.2016, 11:25

Zaria se include in lupta pentru titlu. Ieri baltenii au reusit o victorie in meciul etapei impotriva celor de la Dacia Chisinau. Lupii galbeni au iesit in avantaj in minutul 15, gratie autogolului lui Golovatenco. Totusi, oaspetii au reusit sa intoarca rezultatul. Gomez a inscris golul egalizator, iar fostul jucator al Daciei, Denis Mihaliov, a dat lovitura de gratie chiar inainte de pauza, aducand 3 puncte echipei sale.

Lider in Divizia Nationala ramane Sheriff Tiraspol. Viespile s-au impus norocos in fata celor de la Academia Chisinau, scor 1 la 0. Ghinionistul partidei a fost mijlocasul Cristi Jalba, care a inscris in propria poarta in minutul 13.

Si Zimbru Chisinau a invins la limita. Fara antrenorul principal, Flavius Stoican, plecat in Romania, galben-verzii s-au impus cu 1 la 0, pe teren propriu, in fata celor de la Dinamo Auto. Golul victoriei a fost reusit de Alex Bruno din penalty. Zimbru Chisinau ocupa locul 3 in Divizia Nationala cu 15 puncte.