O persoană a fost ucisă, iar alte 9, între care și un bebeluș, au fost rănite într-un atac lansat de Rusia, care a țintit un oficiu poștal din Harikov. Kremlinul susține că a lovit acolo un centru de logistică al armatei ucrainene. Și orașu Dnipro a fost din nou bombardat. 7 oameni au fost răniți și zeci de clădiri rezidențiale au fost avariate. Fragmente de rachete au căzut și peste un bloc de apartamente dintr-o suburbie a Kievului.  

Publicat:01.07.2024, 23:04

Așa arată oficiul poștal din Harikov după ce rușii au lovit cu o bombă glisantă. Imaginile arată clădirea grav avariată, în timp ce pompierii sting flăcările care au cuprins aproape mașinile parcate în preajmă.

Au fost raportați 9 răniți, printre ei un bebeluș de 8 luni. Un angajat al oficiului poștal, și-a pierdut viața.

Kremlinul a anunțat că la poștă forțele ucrainene aveau un depozit logistic, de aceea trupele sale au lovit cu bombe acolo. Un alt atac cu rachete balistice a avut loc asupra orașului ucrainean Dnipro.

Mai aproape de capitala ucraineană la fel au fost auzite mai multe explozii. Într-o suburbie a Kievului fragmentele de rachetă au căzut peste un bloc de apartamente.

Între timp oficialii de la Moscova au anunțat că au fost distruse în timpul nopții 36 de drone ucrainene lansate asupra regiunilor din vest, la frontiera cu țara vecină. Pe front Rusia a revendicat preluarea sub control a două noi sate în estul Ucrainei. Comandanții de la Kiev nu au făcut declarații în acest sens.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.