Pasagerii unei companii de zbor din Statele Unite au trecut prin momente de groaza. Avionul care se indrepta spre Florida, a inceput sa piarda brusc din altitudine. Astfel, acesta a coborat in doar 8 minute apropape 10 mii de metri in timp ce mastile de oxigen s-au desprins din plafonul aeronavei.

Publicat:20.09.2019, 21:44

"Am simtit dintr-o data ca incepem sa coboram brusc, sa pierdem din altitudine, mastile de oxigen au cazut din tavan, iar haosul a inceput sa se raspandeasca in randul pasagerilor."

Chiar daca toata lumea din aeronava era agitata, unii pasageri au reusit sa faca cateva poze, din care se vede haosul creat la bord.

"In prima faza am fost cuprinsi de panica pentru ca nu ne-a avertizat nimeni ca urmeaza sa pice mastile de oxigen, apoi una dintre insotitoarele de bord a inceput sa vorbeasca la interfonul din avion, spunandu-ne sa nu ne panicam." 

Potrivit presei straine, avionul a inceput sa se indrepte brusc spre sol si numai in 8 minute a coborat in jur de 10 mii de metri fata de altitudinea la care zbura. Abia cand au juns intr-o zona de siguranta, pilotii au luat legatura cu pasagerii pentru a-i linisti.

"Intr-un final, capitanul a vorbit cu noi si ne-a explicat ca a fost o problema cu presiunea din cabina si a inceput sa coboare avionul pentru a ajunge la o altitudine, unde in cabina venea un aer pe care il puteam respira in conditii de siguranta."

In plus, pilotii au considerat ca e nevoie sa ajunga cat mai repede cu aeronava la sol, asa ca s-au intors inapoi pe aeroportul de unde au decolat. Din fericire niciun pasager nu a fost ranit in timpul incidentului. Jurnalistii de peste Ocean scriu ca avionul va ramane la sol pana cand inginerii ii vor da, din nou, unda verde pentru calatorii.