O moldoveancă de 47 de ani stabilită în Italia a fost trimisă în judecată de autoritățile de acolo, după ce i-a pus soțului în mâncare otravă pentru șoareci.

Publicat:18.09.2024, 16:52

Potrivit presei italiene, în anul 2022, femeia cu soțul ei, un albanez de 55 de ani, aveau neînțelegeri și s-au despărțit. Însă, la scurt timp s-au împăcat. 

Ulterior, bărbatul a început să aibă dureri chinuitoare, iar asta îl făcea să solicite de mai multe ori ambulanța. Medicii, suspicioși de spitalizările continue, toate din cauza otrăvirii, i-au făcut niște analizele de sânge care au arătat că acesta ar fi fost otrăvit cu otrava de șobolani.

La scurt timp, polițiștii au descins cu percheziții în casa celor doi, iar într-un sertar din dormitor a fost găsită o seringă care conținea ceea ce auarătat și analizele. Femeia a fost reținută imediat. Ea însă respingea toate acuzațiile, dar nu a putut să explice ce s-a întâmplat sau cum a ajuns otrava pentru șobolani în mâncarea soțului ei.

Potrivit medicului legist, dozele de otravă ar fi putut duce la decesul bărbatului de 55 de ani.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.