Un barbat, de 34 de ani, s-a stins, dupa ce a cazut in gol de la etajul 7. Incidentul a avut loc in aceasta dupa-amiaza, pe un santier din Durlesti. Oamenii legii au pornit o ancheta, pentru a stabili daca a fost respectata tehnica securitatii in timpul lucrarilor.

Publicat:06.08.2019, 20:23

Era in jurul orei 15:00, cand tragedia a avut loc pe un santier de pe strada Hartoape, din Durlesti. Barbatul, in varsta de 34 de ani, a cazut in gol de la etajul 7, sustin martorii.

„Ne-am apropiat, dar era prea tarziu. El a cazut de sus. Era chiar pe margine. A vrut sa coboare, dar s-a rupt funia si a cazut. Am auzit o bubuitura si am vazut ca toata lumea alearga. Nu avea centura, nimic.”

Oamenii mai spun ca muncitorii de pe santier nu ar respecta tehnica securitatii.

„- Ati mai vazut muncitori care lucreaza fara echipament de protectie? - Da, mai tot timpul. Stiti cum e moldoveanul.”

La fata locului a ajuns o ambulanta, insa din nefericire medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata barbatului. 

Vera PETRACOVA, MEDIC: „Cand am sosit am constatat decesul. Din spuse a cazut de la etajul 7. Sunt depistate si fracturi a coloanei vertebrale, hemoragie.”

Politia a pornit o ancheta, pentru a stabili cum s-a intamplat nenorocirea.

Iurie FIODOROV, SEFUL SECTORULUI DE POLITIE BUIUCANI: „La fata locului este grupa operatvia de la Buiucani. - Erau respectate normele de siguranta? - Va fi cazul cercetat si vom stabili daca a fost respectata tehnica securitatii sau nu.”

Nu se cunoaste deocamdata daca barbatul muncea legal acolo.