Moldovenii stabiliti in Franta se pot simti mai aproape de casa, iar motivul este un nou restaurant! Cochet, elegant si, cel mai important, cu specific traditional, acesta si-a deschis de curand usile.

Publicat:17.05.2019, 14:33

Tatiana MIHAILOV, proprietar: "Restaurantul se numeste Paradis, speram sa fie ca in paradis, sa nu dezamagim niciodata clientii nostri, persoanele care au placerea sa ne viziteze. Am depus foarte multa munca, mult efort, dragoste in acest restaurant. Pentru a fi mai aproape de diaspora noastra, pentru a-i aduna pe toti impreuna, sa sarbatorim alaturi de oamenii dragi noua!"

Restaurantul “Paradis” si-a invitat primii oaspeti la o petrecere pe cinste la care au cantat artisti de la noi care stiu bine cum sa-i ridice pe toti la dans. Totusi, pe langa bucataria moldoveneasca, in meniu o veti gasi si pe cea franceza!

"Ne straduim sa aducem spiritul moldovenesc, sufletele oamenilor nostri aproape de noi si evident nu uitam de bucatica aceasta de Franta care ne-a primit vom face si cateva bucate franceze, cum ar fi entrecot, .. de beuf, ne vom specializa la cerinta persoanelor care o sa ne viziteze."

"Ne-a adus in suflete asa un spirit moldovenesc, ca la mama acasa, deci suntem fericiti!"

"Tot timpul e binevenit tinand cont ca suntem foarte multi in Franta! E foarte frumos si binevenit."

"Sunt mai multe evenimente, se organizeaza concerte, spectacole, cumetrii, botezuri, nunti, totul devine ca o mica Moldovioara aici, superb! "

In cazul in care v-a dat din ochi, puteti face o vizita la restaurantul “Paradis” de marti pana duminica! Iar daca va doriti o petrecere de vis, rezervarea o faceti la “Paradis”.