Zi cu ghinion pentru mai multi soferi, care si-au parcat masinile pe strada Varnita din capitala. Automobilele lor au fost avariate, dupa ce un Porche a intrat in ele. Totul, dupa ce tanarul care era la volan a incercat sa evite impactul cu un taxi, asa ca a virat si a ajuns in cele 4 masini, care stateau pe marginea drumului. Cel care se face vinovat risca 1500 de lei amenda.

Publicat:07.08.2019, 18:02

S-a intamplat in jurul orei 14:00, pe strada Varnita. Soferul acestui Porsche spune ca a incercat sa evite impactul cu un taxi, asa ca a intors volanul, dar a intrat in alte 4 automobile, parcate pe marginea drumului. 

Andrei, SOFER: „El a facut o manevra in fata mea. Sa evit contactul frontal cu taxiul, aveam 2 alternative sau sa cotesc stanga de unde venea un Mercedes sau sa fac dreapta in copaci.”

Soferul, de 32 de ani, sustine ca nu avea viteza excesiva. 

Andrei, SOFER: „Aveam viteza 50-60. Da, am accidentat 4 automobile, dar asa cred ca e mai bine. Daca loveam Dacia ar fi fost urat. Nu as fi iesit doar cu zgaraieturi.”

Iar soferul de taxi, care s-ar face vinovat potrivit informatiilor preliminare ale politiei, a refuzat sa explice cum s-a intamplat totul si a plecat.  

Proprietarii masinilor avariate muncesc in apropiere si spun ca au auzit o bubuitura, asa ca au iesit imediat afara. Unul dintre ei, Dumitru Ciobanu, a ramas socat cand a vazut in ce stare este automobilul sau. 

Dumitru CIOBANU, VICTIMA: „Am iesit si am vazut scena asta. Uitati-va ce a ramas din masinile noastre. Nu mai poti face nimic cu aceasta masina. Sa faca ce-a sti, dar sa imi cumpere alta.”

Zi cu ghinion a avut si Andrei, care spune ca acum cateva zile si-a dus masina la reparatie. Acum, vehiculul a fost facut zob. 

Andrei, VICTIMA: „Am schimbat motorul. Am dat 5 mii de euro, am facut docomente. Acum nici nu mai am de gand sa o repar.”

Potrivit politiei, soferul care va fi gasit vonovat risca 6 puncte de penalizare si 1500 de lei amenda.