Nu toti rezista in opozitie. Spun democratii despre primarii, care au parasit recent formatiunea. Cei din PD sustin ca nu sunt surprinsi si ca se asteapta si la alte plecari. Cat despre Vlad Plahotniuc, acestia firma ca nu au vorbit cu fostul lor lider.

Publicat:26.07.2019, 19:11

Sergiu SIRBU, DEPUTAT PDM: „Regretam aceste plecari, posibil sa mai fie, dar noi intelegem ca nu rezista sa fie in opozitie.”

Pavel FILIP, DEPUTAT PDM: „Eu cred ca vor mai pleca, e un proces firesc in Republica Moldova. Este o categorie de oameni care se alipesc mereu la partidele de la guvernare.”

Dumitru DIACOV, DEPUTAT PDM: „Nicio problema, cine are de dus, lasa sa se duca. Vor ramane doar democratii care vor trebui sa pastreze echilibrul in Moldova.”

Intre timp, democratii se pregatesc de congresul, care ar urma sa fie organizat la inceput de septembrie. Se prognozeaza reforme in partid, ne spun acestia. Candidati care sa-i ia locul lui Plahotniuc deocamdata nu ar fi.

Pavel FILIP, DEPUTAT PDM: „- Urmeaza sa vina la congresul din septembrie? - Nu pot sa va spun ce are de gand sa faca Plahotniuc.”

Dumitru DIACOV, DEPUTAT PDM: „Mai tineti legatura cu Plahotniuc? - Nu, am vb o singura data. Poate si el cu cineva, eu nu stiu.”

Intre timp, membrii PD isi elibereaza birourile de pe strada Armeneasca. Care va fi noul sediu al formatiunii nu se cunoaste deocamdata.