O adolescenta de 16 ani este in coma la spital dupa ce a fost violata si aruncata de la etajul sapte de un grup de indivizi. Prietena ei, de 21 de ani, a fost si ea abuzata, dar a reusit sa fuga si sa anunte oamenii legii. Patru indivizi au fost retinuti, iar doi sunt dati in cautare.

Publicat:07.05.2019, 19:50

Era in noaptea de 4 spre 5 mai cand, dupa o petrecere in afara orasului, tinerii au venit in apartamentul pe care cele doua fete il inchiriau in centrul capitalei, spun reponsabilii de la procuratura. Astazi, in locuinta am gasit o tanara care facea curat. Ea ne-a spus ca atunci cand a intrat, a gasit dezordine peste tot.

Ana: „Aici au fost niste lucruri... Noi deja am facut curatenie. Aici au fost tigari, bautura, foarte multe pete, un fel de pete negre.”

Inainte de asta, politistii au facut investigatii in apartament.

Ana: „Politia a fost aici, a luat amprente. Peste tot erau pete negre, pe frigider.”

Oamenii legii spun ca au fost alertati de tanara de 21 ani, care a fost agresata, dar care a reusit sa fuga. Prietena ei, insa, nu a reusit sa scape. 

Elena SUVAC, REPORTER PRO TV: „Tanara de 16 ani care a ajuns in stare grava la spital ar fi fost aruncata de la etajul al saptelea a acestui bloc de locuit. Potrivit martorilor, fata s-ar fi oprit pe acest climatizator, dupa care s-a prabusit la pamant.”

Vecinii de la acelasi etaj spun ca duminica, cand s-a intamplat totul, ei nu erau acasa. Insa in ziua aceea au observat ca usa avea defecte.

„Suntem aici de doua zile. Am ajuns si usa deja era asa. Duminica era deja asa. Era rupta mai tare, au mai reparat-o un pic.”

Adolescenta care a fost aruncata de la etajul sapte se afla in coma la spitalul de urgenta.

Cristina GOREA, PURTATOR DE CUVANT, SPITALUL DE URGENTA: „Pacienta este in stare grava, internata in sectia reanimare. La moment starea ei de sanatate este grava.”

Banuitii au intre 20 si 26 de ani.