Doi soti au fost gasiti fara suflare astazi la Sangerei. Oamenii legii spun ca ei ar fi fost ucisi chiar de fiul lor care a fugit imediat dupa crima. Barbatul, in varsta de 48 de ani, a fost gasit intr-un parc din oras si pentru ca a opus rezistenta, oamenii legii au folosit gaze lacrimogene ca sa-l incatuseze.

Publicat:06.05.2019, 19:30

Ion este fratele barbatului suspectat ca si-ar fi ucis parintii. El spune ca dimineata a venit sa-si vada mama si tatal. A vazut lacatul de la usa incuiat si a simtit ca ceva nu este in regula.

„Casa era incuiata, m-am uitat pe geam si am vazut ca ei stau la podea, am rupt lacatul, cand am intrat tata statea aici, mama acolo.”

Barbatul spune ca fratele sau mai mic locuia impreuna cu parintii sai care aveau 78 si 79 de ani, nu consuma alcool, insa, ar fi suferit de tulburari psihice. 

Ion GUZUN: „M-am adresat de multe ori la politie, la autoritatile din Sangerei sa faca ceva. Nimic nu au facut, politia venea si spunea ca noi nu putem face nimic.”

Nicolae, care locuieste nu departe, spune ca cei doi s-au mai plans ca ar fi fost amenintati de fiu. 

Andrei, VECIN: „Odata tata lui mi-a spus ca feciorul mai mic ii ameninta cu moartea si mai spunea ca se teme sa doarma in casa.”

Oamenii legii au fost alertati dimineata si in scurt timp l-au retinut pe suspectul in varsta de 48 de ani in parcul central din Sangerei. Acesta avea un cutit de vanatoare asupra sa si era agresiv, spun oamenii legii, asa ca acestia au folosit gaze lacrimogene ca sa-l poata incatusa. 

Mariana BETIVU, OFITER DE PRESA IGP: „In urma audierilor acesta si-a recunoscut vina, in urma unui conflict cu parintii a luat o ranga metalica si i-a lovit peste tot.”

Politistii spun ca acesta avea la el 15.700 de euro, 690 de dolari si circa 2.200 de lei. Intrebat de unde banii, le-a spus ca a lucrat peste hotare. In acest caz a fost deschis un dosar penal, iar suspectul risca detentie pe viata.