Volei in scop caritabil. Circa 80 de tineri energici si dornici sa faca o fapta buna au luat parte la o competitie de volei pentru o cauza nobila. Fiecare dintre ei a platit o taxa de participare, iar banii adunati vor fi donati pentru persoanele care sufera de boli incurabile.

Publicat:03.08.2019, 19:52

Evenimentul a inceput la ora noua dimineata, pe un teren amenajat in parcul Valea Morilor. Tinerii care s-au adunat sa joace volei spun ca nu au venit pentru a obtine medalii, ci pentru a petrece timpul frumos si a-i ajuta pe cei care sufera de diferite maladii.

Echipa noastra incearca sa ajute oamenii care au nevoie inclusiv prin participarea la astfel de evenimente de caritate. E un eveniment sportiv, iar noi suntem aici pentru a primi placere si a ne bucura de timpul frumos si liber in ziua de sambata.

Noi am venit aici ca si participanti dar totodata ca si sponsori pentru ca cei care au organizat acest eveniment chiar au nevoie de resurse pentru a-si realiza obiectivele.

Turneul este dedicat tuturor iubitorilor de volei. Echipele erau formate din patru jucatori pe teren si patru de rezerva. Potrivit organizatorilor, toti banii adunati vor fi donati persoanelor care sufera de boli cardiovasculare.

Cristina SIRBU, ORGANIZATOR: “Aceasta este prima cupa la volei de plaja pe care o organizam. Este un eveniment caritabil, pe care planificam sa-l organizam anual. Are scopul de a colecta fonduri pentru a dezvolta serviciile de ingrijiri paliative. Astazi avem 10 echipe, care s-au trezit de dimineata si au venit sa joace volei.”

De la lansarea proiectului acum doi ani, peste o mie de persoane au primit ajutor. Chiar daca a fost un eveniment de caritate, la final, castigatorii au primit cupe si diplome.


Organizator: Hospices of Hope Moldova