Si-a primit pedeapsa. 11 ani si 6 luni de detentie in penitenciar de tip închis pentru barbatul din Glodeni care si-a omorat vecinul in bataie dupa ce l-a fi prins in dormitor cu fosta sa sotie.

Publicat:08.12.2017, 07:20

Potrivit procurorilor, individul, in varsta de 36 de ani, si-a recunoscut vina si le-a povestit oamenilor legii cum a avut loc totul. Sentinta este cu drept de atac conform prevederilor stabilite de lege.


Totul s-a intamplat pe 4 iunie, anul curent, in satul Ciuciulea din raionul Glodeni. Potrivit procurorilor, barbatul ar fi venit seara acasa, acolo unde locuia cu fosta sa sotie, iar in momentul in care a intrat in dormitor a vazut-o pe femeie, in pat, cu un vecin.

Furios, barbatul si-a lovit fosta sotie si a inceput sa-l ia la pumni si pe amantul acesteia, alungandu-l din casa. Acesta nu a vrut sa plece, incercand sa se justifice in fata barbatului. Fostul sot al femeii s-a enervat si mai mult, a iesit in curte, a luat o bita din lemn si a inceput sa-l loveasca pana l-a doborat la pamant, iar totul s-ar fi intamplat sub privirile fiului minor al suspectului.

Astfel, in urma loviturilor puternice, victima s-a stins, iar pentru a sterge toate urmele, potrivit procurorilor, individul si-a convins un alt vecin sa-l ajute sa scoata in drum cadavrul barbatului, lasandu-l langa poarta sa.

Barbatul a fost retinut imediat dupa tragedie. 

VEZI SI:  Un individ din Glodeni si-a omorat vecinul in bataie dupa ce l-ar fi prins in dormitor cu fosta sa sotie. Ce a facut cu trupul neinsufletit al barbatului. Risca inchisoare pe viata