Toata lumea vrea sa profite de ultima luna de vara, asa ca de dimineata Gara Feroviara a fost aglomerata. Incarcati cu bagaje, oamenii s-au urcat in trenul Chisinau-Odesa, care de ieri si pana in septembrie va circula zilnic. Majoritatea dintre ei au plecat la mare. Responsabilii de la gara spun ca pentru cursa de azi, la clasa intai, s-au vandut toate biletele.

Publicat:07.08.2018, 11:40

La ora 6 si 15 minute, in interiorul garii deja se formase o coada lunga, oamenii asteptand sa treaca vama. Unii dintre ei aveau cateva bagaje, iar altii au plecat cu strictul necesar pentru plaja. Irina si-a luat cu ea costumul de baie si buna dispozitie. 

Irina COREACHINA, PASAGER:La mare, la odihna doar pentru o zi si este o ocazie foarte frumoasa, ca trenul circula in fiecare zi am reusit sa prind macar o zi la mare. - Ce ati luat cu dvs? - Nimic, doar costum de baie.” 

 Oamenii sunt incantati de faptul ca trenul circula zilnic la Odesa, asa ca s-au grabit sa profite de ocazie. 

“Noi mergem in ospetie, incolo si inapoi mergem, foarte bine si comod.” 

“La mare ma duc dupa familie, familia e acolo deja. E foarte bine, are toate comoditatile si aer conditionat si wifi.”

Casierii spun ca pentru cursa de azi s-au vandut peste 130 de bilete din 256 in total. 

Trenul se porneste de la Chisinau la ora sase si 45 de minute si ajunge la Odesa in patru ore. Returul se face seara la ora 18 si 45. Preturile biletelor variaza intre 142 si 185 de lei. Din 23 septembrie garniturile vor reveni la orarul obisnuit si vor circula de patru ori pe saptamana, de joi pana duminica.