A fost retinut un suspect in cazul tinerei de 20 de ani gasita moarta ieri intr-o geanta pe malul lacului Gratiesti. Oamenii legii nu dezvaluie cine este acesta si nici motivul crimei. Apropiatii tinerei spun ca ea a disparut in timp ce se afla la o zi de nastere la Stauceni.

Publicat:20.05.2018, 13:39

VIDEO IN CURAND

"A mers sambata la o zi de nastere si nu s-a mai intors. Duminica nu mai avea semnal. Pe toti prietenii i-am sunat, la politie am mers. Luni am dat-o disparuta. Procuratura s-a implicat si primarul ne-a ajutat."

Aceasta femeie este colega de munca si prietena a mamei tinerei de 20 de ani gasita moarta ieri la Gratiesti. Ea ne-a povestit ca fata anunta mereu cand pleca de acasa. Femeia sustine ca tanara avea un iubit care a fost retinut acum 6 luni, dar nu stie pentru ce anume. 

"El a iubit-o foarte mult, tot timpul au comunicat, insa nu avea cum sa o faca el pentru ca era o dragoste mare intre ei. Foarte mult a iubit-o. Nu cred ca cineva din Cricova a facut acest lucru, pentru ca toti o cunosteau. Noi credem ca ar fi cineva strain sau consumatori de droguri."

Femeia ne-a mai spus ca victima era unicul copil in familie si ca a crescut doar cu mama. Recent ea a absolvit un curs de bucatar si urma sa se angajeze.

"Toti suntem in soc, este groaznic! Mama ei este intr-o stare teribila Pentru ca a nascut tarziu copilul si e unicul. Pentru ea si traia. Mamei sale inca nimic nu i-au aratat, nici lucrurile, nici partile corpului. Ea inca nu crede ca este fiica ei."

Toate aceste detalii insa nu au fost confirmate de catre fortele de ordine care examineaza cazul. Oamenii legii ne-au spus doar ca au retinut un suspect, fara a oferi alte informatii despre acesta. Oamenii legii spun ca maine vor cere in fata judecatorilor ca el sa fie arestat.

Cadavrul tinerei a fost decoperit ieri dimineata, de catre un trecator intr-o geanta aruncata pe malul lacului din localitatea Gratiesti dupa ce acum o saptamana ea disparut de acasa.

Criminalistii spun ca pe corpul neinsufletit al tinerei au fost descoperite semne de moarte violenta si urmeza sa fie efectuata expertiza medico-legala pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului. Autoritatile au deschis un dosar penal pentru omor.