O Mazda s-a ciocnit frontal cu o Toyota, in aceasta dimineata, pe strada Valea Crucii din sectorul Botanica. Ambele masini au fost botite, iar soferul de 32 de ani de la volanul Mazdei a ramas prins intre fiare, asa ca a fost nevoie de interventia salvatorilor.

Publicat:13.12.2017, 09:50

Coliziunea a fost suprinsa de o camera de bord de la masina unui sofer care trecea in acel moment prin zona. Din imagini se vede ca soferita, care se afla la volanul Toyotei, face mai multe manevre, automobilul avand viteza mare intra pe contrasens si se izbeste violent intr-o Mazda, care circula regulamentar. Barbatul in varsta de 32 de ani de la volanul Mazdei a ramas blocat intre fiare, astfel ca au fost chemati pomierii. 

“Am auzit o bubuitura. Eu catare locuiesc aici aproape, cand am iesit afara am vazut accidentul acesta groaznic. Soferul a fost descarcerat de pompieri, a fost cam strans cam tare inauntru.”

Accidentul a avut loc in jurul orei 11:00 pe strada Valea Crucii din capitala. 

Iulian CHITAN,OFITER DE URMARIRE PENALA SERVICIU ACCIDENTE RUTIERE: “A patimit soferul automobilului Mazda, la moment urmeaza sa cercetam cazul si sa stabilim vinovatia conducatorului auto implicat in accident.”

 Soferul Mazdei a fost transportat la spitalul de urgenta, cu multiple fracturi, medicii spun ca starea lui este stabila.