Google+

Administratoarea localului "La Soacra" si sotul acesteia, RETINUTI pentru 72 de ore

Administratoarea localului "La Soacra" si sotul acesteia, RETINUTI pentru 72 de ore
Embed:

In aceasta seara administratoarea cafenelei unde s-a produs incendiul si sotul acesteia au fost retinuti pentru 72 de ore.

 

Administratoarea localului a fost adusa la Inspectoratul de Politie Centru si a fost audiata mai bine de doua ore dupa care a fost retinuta pentru 72 de ore. De asemenea a fost retinut si sotul acesteia, care la fel este administrator. Potrivit procuraturii, cei doi au calitate de banuit in doua dosare. Unul pentru incalcarea normelor de protectie a muncii si altul pentru vatamarea grava a integritatii corporale a persoanei.

 

Acestia risca pana la 6 ani de inchisoare. Tot in aceasta seara la locul unde s-a produs tragedia a fost organizata o sedinta cu responsabilii de la primaria capitalei. Pretorul sectorului Centru ne-a declarat ca s-a decis ca incepand de saptamana viitoare toate cafenelele si restaurantele din capitala sa fie verificate de catre pompieri. In ce priveste ranitii care nu au polita medicala, Seful Directiei Sanatate a declarat pentru Pro tv, ca pacientii vor fi tratati din banii Primariei.

 

Sinteza zilei, sambata, 9 ianuarie:

 

UPDATE 19:10 Administratoarea localului si sotul acesteia au fost retinuti pentru 72 de ore. Au fost recunoscuti in calitate de banuiti.

 

UPDATE 17:42 Pe acest caz au fost initiate doua cauze penale: primul pentru incalcarea regulilor de protectie a muncii , iar altul pentru vatamarea grava a integritatii corporale a persoanei sau pierderea de catre aceasta a capacitatii de munca.  In aceste momente femeia este audiata. Procurorii urmeaza sa decida daca femeia va fi retinuta.

 

Proprietara localului a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.

 

20 de persoane au fost ranite dupa ce o butelie de gaz a explodat intr-un local in apropiere de Piata Centrala.

 

 
VEZI SI: 16 persoane, transportate cu arsuri la Centru de Combustie dupa explozia din centrul capitalei. Starea pacientilor - VIDEO

 


VEZI SI: O butelie de gaz a explodat intr-un local in apropiere de Piata Centrala. 3 persoane in stare GRAVA, la REANIMARE, 10 - cu leziuni pe maini, picioare si fata. 17 RANITI - FOTO/VIDEOVEZI SI: Explozia de la "La Soacra". Proprietara localului REFUZA sa vobeasca cu presa - VIDEO


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn