Adolescenta din Harbovat, Anenii Noi, care ar fi fugit de acasa, dupa ce si-a aflat notele la bacalaureat inca nu a fost gasita. Politia, salvatorii si scafandrii o cauta deja de 8 zile. Zeci de sateni s-au alaturat operatiunii si au scotocit prin paduri, lacuri si case abandonate. Oamenii legii sustin ca nu pot da de urma tinerei.

Publicat:05.07.2018, 16:51

„A lasat biletelul cu notele si a plecat„

 De atunci au trecut 8 zile, iar cautarile nu contenesc. La operatiune participa peste o suta de persoane: carabinieri, politisti si salvatori. Satenii spun ca au scotocit peste tot prin imprejurimi, dar tanara parca ar fi intrat in pamant.

Zilnic, mama fetei care este educatoare la gradinita si tatal vitreg care muncea pana acum in Israel pornesc in cautarea fiicei lor impreuna cu politia, asa ca astazi nu i-am gasit acasa. Fata este educata si invata bine la scoala, spun vecinii, care ca nu-si pot imagina ca ea ar fi putut sa fuga de acasa.

In toate autobuzele si microbuzele care pornesc din sat, a aparut fotografia adolescentei. Soferii spun, insa, ca nu au reusit sa afle vreo informatie, de la pasageri.

Oamenii legii din Anenii Noi sustin ca au fost implicati si politisti din localitatile din apropiere. Disparitia  fetei a cutremurat tot satul.

Adolescenta a disparut miercurea trecuta, iar politia sustine ca mama ei a gasit doar un biletel cu notele de la bacalaureat, unde era indicat ca la examenul de matematica fata luase nota  3.