Google+

Air Moldova lanseaza o noua cursa spre Italia: Chisinau-Florenta

Incepand cu data de 14 iunie 2016, Air Moldova va lansa o noua cursa aeriana: Chisinau-Florenta. Odata cu lansarea noului zbor direct, Florenta va deveni a saptea destinatie operata de catre Air Moldova in Italia dupa Roma, Milano, Bologna, Verona, Venetia si Torino. Pretul unui bilet într-o directie porneste de la 69 euro, cu toate taxele incluse, anunta serviciul de presa al Ministerul Tehnologiei Informatiei.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei Natalia Rogovschi, cursa Chişinău-Florenţa va fi operată cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă cu o aeronavă Embraer 190, conform următorului orar (ora locală):


Marţi

 

Decolarea din Chişinău 13:40; aterizarea în Florenţa 15:00

Decolarea din Florenţa 15:50; aterizarea în Chişinău 18:50


Sâmbătă

 

Decolarea din Chişinău 13:20; aterizarea în Florenţa 14:40

Decolarea din Florenţa 15:30; aterizarea in Chişinău 18:30

 

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.


Florenţa este capitala regiunii italiene Toscana şi a provinciei Florenţa. Este cel mai populat oraş din Toscana, cu o populaţie de 367.569 locuitori. Centrul istoric al Florenţei atrage anual milioane de turişti şi a fost declarat de UNESCO Patrimoniu mondial în 1982. Florenţa este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume, iar arta, moştenirea istorică şi culturală îşi păstrează şi astăzi impactul major în lume. Oraşul are de asemenea în Europa un impact major în muzică, arhitectură, educaţie, bucătărie, modă, filozofie, ştiinţă şi religie. Centrul istoric conţine numeroase pieţe elegante, palate renascentiste, academii, parcuri, grădini, biserici, muzee, galerii de artă şi ateliere. Oraşul a fost de asemenea nominalizat, potrivit unui studiu din 2007, ca cea mai dorită destinaţie turistică din lume.


În prezent, compania aeriană Air Moldova operează zboruri spre 26 de destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Florenţa, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneţia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Surgut, Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Bodrum, Heraklion, Tivat, Corfu şi Rodos.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn